Přejít k obsahu  Přejít k hlavnímu menu

Štítek: Kuchyně

  • Ostrý nůž Jak správně nabrousit nůž

    Nerozčilujte se nad tupými kuchyňskými nebo loveckými noži, naučte se je správně brousit jednou provždy. S ostrým nožem suroviny nakrájíte jedna báseň, ochráníte navíc své prsty a prodloužíte životnost materiálu.

  • Japonské nože S japonskými noži ovládnete tajemství asijské kuchyně

    Z nejkvalitnějších ocelí vyrobené, na Dálném Východě ukované, špičkově ostré. Poznejte kvalitu japonských nožů, mistrovských nástrojů hodných profesionálních kuchařů.

  • Kuchyňské nože Jak vybrat kuchyňský nůž?

    Tento článek jsme vytvořili pro ty z Vás, jež se nemůžete při koupi kuchyňského nože rozhodnout. Než se vrhnete do výběru nože, věnujte pár minut tomuto textu. Možná pak vyberete úplně jiný nůž.

  • Druhy kuchyňských nožů Kuchyňské nože

    Věděli jste, že zelenina a ovoce by vůbec neměly přijít do styku s kovem, jinak ztrácí část vitamínů? Na co se používá zubatý nůž, nůž s otvory a jaké jsou výhody keramických nožů? Umíte nůž správně nabrousit a víte, jak s ním zacházet, abyste předešli jeho ztupení?

  • Nůž na sushi Jaký nůž na sushi?

    Ať už pocházíte z Asie nebo z Evropy a věnujete se přípravě sushi, jistě víte, že dobrý kuchař potřebuje dobrý nůž. Kdo by se také chtěl rozčilovat nad rozmačkanými rolkami sushi nebo se zlobit s nerovnoměrně nakrájenou rybou?

Naším zákazníkům se věnujeme a odpovíme Vám na jakýkoliv dotaz

Vaše dotazy nám pomáhají se zlepšovat. Co je pro jednoho samozřejmá banalita může být pro druhého zajímavá novota. Nebojte se zeptat. Jsme tu pro Vás! Co sami nevíme, na to se zeptáme dalších odborníků, se kterými spolupracujeme. Nejčastější dotazy pak zveřejňujeme zde. Děkujeme za Vaší zvídavost!

Zvolte jazyk

Zvolte měnu

CZK